Header
 
 
Geachte heer/mevrouw,

Een nieuwe website
Met trots presenteren wij de geheel vernieuwde website www.haarzichtvleuten.nl! Neem ook een kijkje en laat u meevoeren in het verhaal en achtergronden van Haarzicht. Hier houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, interessante feiten, verhalen uit de omgeving en te zijner tijd natuurlijk ook over de woningen zelf. En wilt u nog meer weten? Wij zijn ook actief op Facebook, like ons en mis niks meer.

Kasteel de Haar - Haarzicht

Haarzicht op goede gronden
Komt u ook wonen op goede gronden? Naar verwachting start eind 2016 de verkoop van de 1e fase van de woningen en de kavels van het project Haarzicht in Vleuten en start in 2017 de bouw van totaal circa 510 huizen in een dorps/landelijke setting. Deze nieuwe woonwijk is nu nog volop in ontwikkeling en wordt door de gemeente Utrecht samen met AM en Bunnik projekten vormgegeven. Natuurlijk wordt u ook in dit proces betrokken. Binnenkort zullen we u weer benaderen om mee te denken.

 
Hugo Nijhof  

Hugo Nijhof
Hugo Nijhoff is projectdirecteur Haarzicht bij AM. Hij is vanaf het begin bij het nieuwbouwproject betrokken en noemt zichzelf met een lach ‘Het DNA van Haarzicht’. Lees in het interview op de site alles over wat zijn taken zijn als projectdirecteur, wat hij bijzonder vindt aan het project en waarom hij er zelf ook wel zou willen wonen.

 
 
Angelique Hensen  

Even voorstellen: Angelique Hensen
Vanaf vandaag gaat Angelique Nicole Hermans vervangen als verkoopmanager voor Haarzicht. Angelique is al heel wat jaren werkzaam bij AM en is in het begintraject al eens betrokken geweest bij Haarzicht. U kunt haar bereiken via 030-6097272 of mailen op angelique.hensen@am.nl.

 
 
Met vriendelijke groet,

AM
 
 

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Telefoonnummer030 6097272
E-mailadresmail mij
Bezoek website

 
Het kan gewoon
 
Bewust nieuwbouw
 
 
 

Ptolemaeuslaan 80, Utrecht
Postbus 4052, 3502 HB, Utrecht
T +31 30 6097222

AM BV