Nieuwbouw woningen in Vleuten direct gelegen naast landgoed Haarzuilens

In het derde kwartaal van 2018 begint in Haarzicht in Vleuten de bouw van ca. 510 huizen in een dorpse en landelijke omgeving.

Uw keuze voor Haarzicht maakt u op goede gronden. Allereerst de verschillende woningtypen, zoals rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kap-, vrijstaande woningen en vrije kavels, welke zowel als koop- als vrije sector huurwoningen beschikbaar komen. Daarnaast de stedelijke faciliteiten van Vleuten en Utrecht in de nabijheid, en de rust en ruimte van het oerhollandse landschap waarin Haarzicht gelegen is.

De nieuwe wijk nabij Vleuten krijgt een eigenzinnig karakter: u woont hier landelijk, het voelt ‘niet zo stenig aan, maar juist dorps dankzij bomen en hagen’, zoals projectdirecteur Hugo Nijhoff het uitdrukt. U loopt gewoon op de weg en parkeert uw auto in de berm. Het groen en het water van de Haarrijnse plas zijn vlakbij. Streekproducten zoals fruit, zuivel en honing koopt u rechtstreeks van de makers.

Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en de natuur. Hier wonen is een voorrecht; het is wellicht de laatste keer dat u zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland. Ziet u zichzelf al in Haarzicht wonen en het gebied doorgeven aan de volgende generaties? Schrijf u in, dan houden wij op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Haarzicht, Nieuwbouw volgens uw wens

Deze nieuwe woonwijk is nog volop in ontwikkeling en wordt door de gemeente Utrecht samen met de ontwikkelaars AM en Bunnik projecten vormgegeven. Ook zijn de omwonenden, belanghebbenden en geïnteresseerden bij dit proces betrokken. Zo zijn er diverse klankbordgroepen geweest, is er een enquête met betrekking tot woonwensen gehouden en mogen de belangstellenden hun mening geven over de eerste architectuurbeelden.

Heeft u interesse in wonen in Haarzicht? Schrijf u dan nu in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: Bert Oskam
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project