De Kees Valkensteinschool in Haarzicht

De Kees Valkensteinschool in Vleuten opent vanaf eind 2018 een prachtig nieuw schoolgebouw in de wijk Haarzicht. Zodra de eerste kinderen in Haarzicht komen wonen, zijn ze ook welkom in onze basisschool. In het gebouw komt ook kinderopvang.

De Kees Valkensteinschool heeft een lange geschiedenis en is gevestigd in een modern gebouw aan Kortland 23 in Vleuten. Dat is dichtbij de toekomstige locatie in Haarzicht.

Ooit was de Kees Valkensteinschool een echte dorpsschool en dat merk je aan sommige dingen nog steeds. Kinderen, leerkrachten en directeuren kennen elkaar allemaal en vormen samen een hechte gemeenschap.

Missie van de school is dynamisch, modern onderwijs bieden in een warme, prettige omgeving. Cognitieve en creatieve ontwikkeling gaan hand in hand.

Meer informatie

Er is een speciale informatiebrochure over de school in Haarzicht beschikbaar vanaf eind 2016. U kunt de digitale versie hier downloaden of de papieren brochure aanvragen via onderstaand mailadres van de Kees Valkensteinschool. Meer informatie kunt u vinden op de website van de school www.keesvalkenstein.nl. Hier vindt u ook actuele ontwikkelingen over het ontwerp en de bouw van de school.

Kennismaken

Belangstellende ouders zijn nu al van harte welkom voor een individueel kennismakingsgesprek met een van de directeuren en een rondleiding door onze huidige school in Vleuten. De Kees Valkensteinschool heeft twee directeuren: Alma Bouwer en Diane van Tuijl.

Kees Valkensteinschool

Kortland 23
3451 VD Vleuten
(Vanaf eind 2018 ook in de nieuwe wijk Haarzicht in Vleuten.)

telefoon: 030-677 55 63
email: directie@keesvalkenstein.nl
website: www.keesvalkenstein.nl
Directie: Alma Bouwer en Diane van Tuijl

Deel dit artikel:
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: Bert Oskam
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project