nieuws-bewoners

admin
12:52 | 01-07-2021

Haarzicht transformeert langzaam van bouwplaats naar woonwijk

Net op de valreep van de zomervakantie worden op  steeds meer plaatsen de huizen opgeleverd aan onze nieuwe bewoners en zijn de straatmakers hard op weg de wegen te voorzien van de klinkerverhardingen. Vanuit de Grondbank Haarzicht realiseren ons ook dat jullie als bewoners de laatste weken niet echt verwend waren met ontsluitingsroutes op Haarzicht.

Onze aannemer Jos Scholman zet op dit moment op een tweetal posities de Tigerstone in om zowel de Kapel de Haarsingel tot en met de brugduiker bij de Haarzichtsingel verhard te hebben (rode zone) en het restant van de Haarzichtlaan richting de fietsdoorsteek naar de doorsteek Schoolstraat (gele zone) gereed te hebben. Naar verwachting zijn deze twee zones vrijdag 23 juli 2021 gereed en open voor verkeer.

Verder zal donderdag 1 juli 2021 de zuidkant van het Oeverwalpark (de even huisnummers) opengesteld wordt voor verkeer zodat ook de route naar de eerste inrit naar de Thematerweg weer beschikbaar is. Zoals de planning nu is zal de noordzijde (de oneven huisnummers) rond 6 juli 2021 opengesteld worden voor alle verkeer.

Wij willen benadrukken dat beide zijdes Oeverwalpark door de gemeente Utrecht aangewezen zijn als éénrichtingsverkeer, dit gezien vanaf de school naar de Haarzichtlaan. De situatie zoals deze tot nu toe was, twee richtingen, was tijdelijk en noodzakelijk in verband met de werkzaamheden rond de brugduiker aan de oostzijde van Haarzicht.

Onze aannemer is vanaf maandag 26 juli t/m 13 augustus 2021 met bouwvak, in diezelfde periode zijn zowel Grondbank Haarzicht als de omgevingsmanager Bert Oskam niet bereikbaar.

Krijg het laatste nieuws in je mailbox

Een newsalert zal via de e-mail verstuurd worden als er een nieuw nieuwsbericht wordt geplaatst.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: Bert Oskam
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project