nieuws-omwonenden

Admin
15:21 | 27-09-2018

Stand van zaken eind september 2018

De afgelopen periode is er veel werk verricht om de bouwkavels gereed te maken voor de start van de woningbouw. Helaas gaan daarbij zaken niet altijd helemaal zoals gepland en afgesproken met de omgeving.

Zo ook ten aanzie van de honden uitlaatplaats bij de Multatulistraat/Haarpad/Bosje van Goes. De huidige honden uitlaat is helaas niet meer bruikbaar, terwijl de nieuwe honden uitlaatplaats nog niet gereed is.
Dit was nooit de bedoeling en ook erg vervelend voor hondenbezitters. Daarom wordt nog voor het weekend van 29/30 september een tijdelijke honden uitlaatplaats ingericht door middel van een met hekken afgezet terreindeel naast het bosje van Goes aan het Haarpad, vlakbij de toekomstige honden uitlaatplaats. De honden uitlaatplaats zal voorzien worden van bankjes.

Vanaf volgende week (week 40) wordt door de bouwaannemer BAM gestart met het heiwerk. De afstand van deze werkzaamheden tot de woningen/achtertuinen is vele malen groter dan bij de werkzaamheden van Plegt Vos (zie ook nieuwsbrief 1 op deze site). Dat neemt niet weg dat de werkzaamheden voelbaar kunnen zijn.
Vanaf week 46 start Plegt Vos met hun heiwerkzaamheden.
Inmiddels zijn de vooropnames en het plaatsen van de trillingsmeters voor het grootste gedeelte afgerond.

De aanleg van het riool en nutsvoorzieningen binnen het plangebied vordert gestaag zodat het druk is binnen het plangebied wat een uitstraling heeft op de omgeving. Inmiddels is er ook een projectbureau op locatie, waar we te zijner tijd een inloop spreekuur willen instellen voor omwonenden. Indien u tot die tijd binnen wilt lopen is dat altijd mogelijk. In principe is de omgevingsmanager op dinsdag aanwezig op de 1e verdieping. Graag uw komst vooraf even melden via info@haarzichtvleuten.nl.

Krijg het laatste nieuws in je mailbox

Een newsalert zal via de e-mail verstuurd worden als er een nieuw nieuwsbericht wordt geplaatst.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: E. Zeeman
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project