nieuws-omwonenden

Admin
09:55 | 21-12-2018

Geen werkzaamheden rondom Kerstmis en Oudjaar 2018

De afgelopen periode is er zeer hard gewerkt door diverse partijen om te komen waar we nu staan. De eerste huizen zijn duidelijk zichtbaar en de voorbereidingen voor de volgende bouwvelden vorderen gestaag. Dit is gepaard gegaan met niet te vermijden overlast, maar wij hebben getracht die te beperken.

Nu breekt een periode aan van diverse feestdagen. De komende twee weken zullen er derhalve geen werkzaamheden plaatsvinden op Haarzicht. Vanaf 7 januari 2019 zal er weer volop gewerkt worden aan de bouw van de huizen. Daarnaast start dan ook de bouw van de Kees Valkenstein school en het kinderdagverblijf.
Ook de overige (civiele) werkzaamheden worden dan weer gestart.

De bouwplanning is zodanig dat, ijs en weder dienende, de eerste bewoners op Haarzicht in het 2e kwartaal van 2019 hun huizen zullen gaan betrekken.

Mochten er tijdens de komende twee weken calamiteiten zich op het terrein voordoen, dan zou het prettig zijn als u deze meldt via de civiele aannemer Scholman via 030-6044282. U wordt dan automatisch doorverbonden met de calamiteitendienst. Gaarne bij de melding aangeven at er aan de hand is en dat het gaat over het project Haarzicht te Vleuten.

Wij wensen u prettige feestdagen!

Krijg het laatste nieuws in je mailbox

Een newsalert zal via de e-mail verstuurd worden als er een nieuw nieuwsbericht wordt geplaatst.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: E. Zeeman
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project