Haarzicht fase 1: Save the date | Klik hier voor de webversie.
Header
 
 
Geachte {Aanhef} {Tussenvoegsel} {Naam},

Eindelijk is het dan zover, binnenkort start de online verkoop voor de 49 rijwoningen van fase 1 van AM. Vanaf vrijdag 9 februari a.s. kunt u zich online inschrijven voor één of meerdere bouwnummers van type Welmoed en/of type Nobel. Vanaf deze datum zal ook de woonconfigurator op de website staan en zal de digitale brochure geüpdatet zijn met de verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, technische omschrijving e.d. De online inschrijving is van 9 februari tot en met 18 februari a.s. U ontvangt hiervoor op de dag zelf nog een aparte e-mail met een persoonlijke link en uitleg over de inschrijfprocedure en toewijzing.

Meet and greet
Ondanks dat straks alle verkoopdocumentatie via de website beschikbaar is en u genoeg tijd heeft om alles op uw gemak door te nemen, begrijpen wij dat u wellicht nog vragen heeft. Hiervoor zullen wij een meet and greet organiseren. Tijdens deze meet and greet zal het gehele verkoopteam aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld het afwerkingsniveau, de meerwerkopties en de woonklaarpakketten. Daarnaast zal er ook een informatietruck aanwezig zijn waar u kunt zien hoe de installatie van de warmtepomp eruit ziet en wat nu precies een nul-op-de-meter-woning is.

De meet and greet zal zijn op:
Datum : maandag 12 februari
Tijd : van 17:30 – 20:30 uur
Locatie : De Vier Balken, Brinkstraat 3 Haarzuilens

  Aanmelden Meet and Greet »  

Tijdens de meet and greet zal er geen verkoopdocumentatie worden verstrekt. Deze zal online op de website beschikbaar zijn. Op de meet and greet zullen ook de makelaars aanwezig zijn. Gedurende de inschrijfperiode kunt u ook bij hun terecht voor eventuele vragen.

Noteer dus alvast bovenstaande datums in uw agenda en houd uw mail goed in de gaten.
 
Facebook Bekijk de facebookpagina van Haarzicht
 
Met vriendelijke groet,

Namens het verkoopteam van Haarzicht
 
Angelique Hensen  

Angelique Hensen
Verkoopmanager

Telefoonnummer030 6097272
E-mailadresangelique.hensen@am.nl
Bezoek website

 

Ptolemaeuslaan 80, Utrecht
Postbus 4052, 3502 HB, Utrecht
T +31 30 6097222

AM BV
 
 
 

Privacy

Heeft u geen interesse meer in deze nieuwsbrief?
Klik hier om u af te melden