Nieuwsbrief Haarzicht | Klik hier voor de webversie.
Header
 
 
Beste geïnteresseerde in het project Haarzicht,

Via deze nieuwsbrief brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de 100 koopwoningen van Bunnik Projekten in fase 1 en 2. Het woningaanbod is divers en omvat geschakelde villa’s, twee-onder-één-kapwoningen, rijwoningen en hoekwoningen. Binnen deze categorieën wordt er volop gevarieerd in de architectuur, kapvormen, woningbreedtes enzovoorts. Bewust leggen wij onze focus op de royale leefruimte die onze woningen kenmerkt. Ruimte, welke samengaat met een verrassende indeling (woonkeuken, grote zithoek en standaard een vierde slaapkamer op de tweede etage) en natuurlijk een duurzame en luxe afwerking.

  Ga naar de projectwebsite »  

Status
Alle woningen zijn in januari 2018 definitief goedgekeurd door de Commissie Welstand van de Gemeente Utrecht en de architect is op dit moment druk doende om de bouwkundige tekeningen uit te werken. De impressies van de eerste 30 herenhuizen kunt u nu al bekijken op de projectwebsite. Indien u op de hoogte gehouden wilt worden van de verdere ontwikkelingen, kunt u zich hier als geïnteresseerde aanmelden.

Fasering, prijzen & planning
In het tweede kwartaal zal het eerste deelproject van 30 woningen in de verkoop gaan. De definitieve verkoopprijzen zullen ook dan pas worden vastgesteld, maar kijkt u op onze projectwebsite voor een voorlopige koopsomindicatie.

Zodra de verkoopdatum wordt vastgesteld, zullen wij u hier uiteraard per e-mail over informeren. We verwachten dat in het derde en/of vierde kwartaal van dit jaar de andere deelprojecten in de verkoop zullen gaan.

Afwerking woningen
Sanitair & Tegelwerk.
Alle woningen tellen een tweetal toiletruimtes en een badkamer. Deze ruimtes worden uitgevoerd met grootformaat tegelwerk en luxe sanitair. Denk hierbij aan wandclosets, een ligbad, een draingoot en thermostaatkranen

Keuken
In iedere woning zullen wij een complete keuken met inbouwapparatuur plaatsen, welke naar uw eigen wens verder kan worden uitgebreid en gepersonaliseerd.

Duurzaam
Zoals u wellicht weet wordt er in de nieuwbouwwijk Haarzicht geen gasleiding aangelegd. Om toch te kunnen “koken en stoken”, installeren we in alle woningen een warmtepompinstallatie, plaatsen we zonnepanelen, leggen we vloerverwarming en treffen we nog meer duurzame maatregelen.

Kopersopties
U kunt kiezen voor een groot aantal uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw, een veranda, een overkapt terras, extra openslaande deuren, een vijfde slaapkamer of juist het creëren van een masterbedroom met inloopkast, een wasruimte, dakramen, dakkapellen, domotica, enzovoorts. Wij streven ernaar om uw persoonlijke woonwensen tot leven te brengen!

  Ga naar de projectwebsite »  
 
Facebook Bekijk de facebookpagina van Haarzicht
 
Met vriendelijke groet,

Namens het verkoopteam van Bunnik Projekten
 
Bunnik projecten  

Marja Stigter
Telefoonnummer030 686 9999
E-mailadresmstigter@bunnik-projekten.nl
Bezoek website
Aanwezig van maandag t/m donderdag

 

Bunnik Projekten
Groene Dijk 4, 3401 NJ, IJsselstein
Postbus 24, 3400 AA, IJsselstein
T: + 31 (0) 30 686 9999

AM BV en Bunnik Projecten
 
 
 

Privacy

Heeft u geen interesse meer in deze nieuwsbrief?
Klik hier om u af te melden