126 duurzame eengezinswoningen te huur in Haarzicht | Klik hier voor de webversie.
Header
 
 
126 duurzame eengezinswoningen te huur in Haarzicht

Beste {Aanhef} {Tussenvoegsel} {Naam},

Binnenkort start de verhuur van het nieuwbouwproject Haarzicht en kunt u zich inschrijven voor een luxe en energiezuinige eengezinswoning.

De huurwoningen
Haarzicht wordt een duurzame wijk met nul-op-de-meterwoningen. Dit houdt in dat alle woningen zelfvoorzienend zijn. De woningen worden verwarmd via een warmtepomp en alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen.

exterieur

De met zorg afgewerkte woningen hebben een oppervlakte van 126 tot 142 m2, een luxe keuken en eigentijdse badkamer. U kunt kiezen voor een extra slaapkamer op zolder of een onbenoemde ruimte die u zelf kunt indelen. De huurprijzen variĆ«ren van € 1.145 tot € 1.350 per maand.

Op de projectwebsite kunt u meer over de woningen lezen en uw interesse in een huurwoning in Haarzicht aangeven. Onder het kopje FAQ vindt u de belangrijkste informatie over onder andere het afwerkingsniveau en de inkomensnormen.

Open huis 16 maart 2019
Wilt u weten hoe de woningen in Haarzicht er in het echt uit zien? Kom dan naar het open huis in onze kijkwoning op 16 maart a.s.. In de kijkwoning kunt u onder andere zien hoe het afwerkingsniveau van de woning is. We ontvangen u graag tussen 11:00 en 13:00 uur! Omdat de woningen nog in aanbouw zijn raden wij u aan om stevige schoenen aan te doen. De kijkwoning is bereikbaar via de Thematerweg te Vleuten.

Inkomenseis
De woningen in Haarzicht worden verhuurd in de vrije sector. Voor het huren van een woning geldt daarom een inkomenseis. Uw bruto jaarinkomen (verminderd met eventuele betalingsverplichtingen, zoals alimentatie, hypotheken, persoonlijke leningen e.d.) moet zo hoog zijn als:

Bij een inkomen:
Minimaal 48 x de kale maandhuur bij een huurprijs tot € 1.500,- per maand
Minimaal 45 x de kale maandhuur bij een huurprijs boven € 1.500,- per maand

Bij twee inkomens:
Samen minimaal 60x de kale maandhuur (waarbij minimaal 30x de kale maandhuur per persoon de ondergrens is).

Wonen in Haarzicht
In Haarzicht woont u in stijl in een landelijke en dorpse omgeving maar met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. De wijk is ontworpen met veel aandacht voor en behoud van archeologische en landschappelijke elementen. Haarzicht ligt midden in de Randstad is zeer goed bereikbaar zowel met de auto als met openbaar vervoer. Het is met recht een bijzondere en aangename plek te noemen.

Wilt u meer weten kijk dan op www.hureninhaarzicht.nl of stel u vraag via het contactformulier via deze link.

interieur
 
Met vriendelijke groet,

Namens Bouwinvest
 
 
 
 
 

Privacy

Heeft u geen interesse meer in deze nieuwsbrief?
Klik hier om u af te melden