tijdlijn

nieuwsadmin
14:44 | 21-10-2021

Haarzicht bijna gereed

Er is weer een mijlpaal bereikt, begin 2022 verwachten wij de dat gestart zal worden met het plaatsen van de brug over de sloot van Themaat. Deze watergang ligt tussen de noord en zuidzijde van het Oeverwalpark. Aan de zuidzijde zal een vlonder gebouwd worden die ook bereikbaar zal zijn voor minder validen.
nieuwsadmin
12:51 | 01-07-2021

Haarzicht transformeert langzaam van bouwplaats naar woonwijk

Net op de valreep van de zomervakantie worden op steeds meer plaatsen de huizen opgeleverd aan onze nieuwe bewoners en zijn de straatmakers hard op weg de wegen te voorzien van de klinkerverhardingen. Vanuit de Grondbank Haarzicht realiseren ons ook dat jullie als bewoners de laatste weken niet echt verwend waren met ontsluitingsroutes op Haarzicht.
nieuwsadmin
09:23 | 24-12-2020

Nieuwsbrief Haarzicht december 2020

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Een moment om even terug te kijken op het afgelopen jaar. Ondanks de corona-situatie die Nederland voor het grootste deel van het jaar in zijn greep hield is er door onze civiele aannemer Scholman keihard gewerkt om de openbare ruimte in te richten en op orde te krijgen. Ondanks dat er hier en daar wel eens wat mis gaat (ook bij de Grondbank Haarzicht) mogen we ons inziens trots zijn op wat er dit jaar is gepresteerd.

Krijg het laatste nieuws in je mailbox

Een newsalert zal via de e-mail verstuurd worden als er een nieuw nieuwsbericht wordt geplaatst.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: Bert Oskam
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project