veelgestelde-vragen

Komen er appartementen in Haarzicht?

Er komen geen appartementen.

Hoeveel woningen komen er in Haarzicht?

Er komen circa 510 woningen in Haarzicht.

Hoe gaan de woningen eruit zien?

Er komen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels in Haarzicht. Via de deelgebiedenkaart komt u op de verkoopwebsites van de diverse ontwikkelaars binnen Haarzicht.

Zijn er al brochures beschikbaar?

Deze zullen pas beschikbaar zijn ten tijde van verkoop. Op de verkoopwebsite van AM kunt u de online brochures vinden.

Hoe kom ik in aanmerking voor een woning in Haarzicht?

U kunt zich als belangstellende inschrijven via de website. We zullen u via de nieuwsbrieven op de hoogte houden over de start verkoop. Wanneer de verkoop is gestart, kunt u zich inschrijven voor een specifiek bouwnummer. Daarna zal er toewijzing plaatsvinden door middel van loting.

Wat is de planning?

De planning staat nog niet compleet vast, u kunt op de hoogte blijven van alle planningszaken via www.haarzichtvleuten.nl/planning.

Worden de woningen in Haarzicht duurzaam?

De ambitie voor Haarzicht is een epc van 0. AM ontwikkeld zelfs om nul-op-de-meter (NOM) woningen te realiseren. Een nul-op-de-meter (NOM) woning is een woning waarin net zoveel energie wordt opgewekt (door zon, wind of warmtepompen) als verbruikt, gemiddeld genomen over een jaar tijd. Bij een gemiddeld gebruik heeft de bewoner voor de energiekosten alleen nog maar de vastrechtkosten voor elektra en geen verbruikskosten voor elektra. Bij een NOM woning wordt voor deze prestatie een garantie afgegeven. De woning is hiermee tevens gereed voor de toekomst, wanneer er steeds minder aardgas zal zijn.
Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: Bert Oskam
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project