Bekijk het aanbod van Bunnik Projekten in 2018 en 2019

Op 17 november is de verkoop van 40 nieuwe woningen van de tweede fase gestart! Op de projectwebsite vindt u alle impressies en indelingen van de 5 woningtypen van fase II. Het totale aanbod van fase II bestaat uit 12 geschakelde villa’s, grenzend aan het Bosje van Goes, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 14 rijwoningen en 6 hoekwoningen.

Plannen maken en inspireren

Op de projectwebsite vindt u uitgebreide informatie over de eigentijdse indeling, de plattegronden en de opties voor uitbouwen, extra slaap- en badkamers en alternatieve indelingen. Tevens kunt u zich laten inspireren door de 360 graden beelden van de verschillende interieurs en diverse mogelijkheden om uw woning afgewerkt op te laten leveren. https://www.woneninhaarzicht.nl/opties/.

Woningaanbod in 2019

Fase III en IV van Bunnik Projekten zijn eveneens in ontwikkeling. In het voorjaar van 2019 komt fase III in de verkoop. Het gaat hierbij om 26 woningen met een vergelijkbare uitstraling als de woningen in fase II. De verdeling van de woningen is als volgt: 4 twee-onder-één-kapwoningen, 8 royale hoekwoningen en 14 eigentijdse rijwoningen. De laatste fase van Bunnik Projekten bestaat uit (grote) kavels, vrijstaande villa’s en twee-onder-één-kapwoningen. De Bunnik woningen van fase IV zullen in het najaar van 2019 in de verkoop komen.

Op de hoogte blijven? Wanneer u als eerste op de hoogte wilt zijn van de nieuwste ontwikkelingen raden wij u aan om vrijblijvend een account aan te maken op de projectwebsite. Alle accounthouders ontvangen van Bunnik Projekten rechtstreeks bericht over voorinschrijving, inschrijving en start verkoopperiodes.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: E. Zeeman
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project