Schrijf u nu in voor woningen en vrije kavels van AM!

Twee-onder-een-kapwoningen van AM fase 2

De verkoop van de 26 twee-onder-een-kapwoningen in fase 2 is gestart. Op de verkoopwebsite van AM kunt u alle informatie vinden over de verschillende types Odette, Gerlof en Oswald. Bekijk ook de online brochure met de beelden en de plattegronden van elk type.

Schrijf u hier in voor de twee-onder-een-kapwoningen in fase 2

Vrije kavels van AM fase 2

Op 1 mei 2018 is de verkoop gestart van de 10 vrije kavels in fase 2. Hier kunt u dus uw eigen droomhuis bouwen in Haarzicht. U kunt nu meer informatie vinden over deze vrije kavels op de verkoopsite van AM, zoals bijvoorbeeld kavelpaspoorten en een kavelkaart. U kunt hier ook de online brochure vinden.

Schrijf u hier in voor de vrije kavels in fase 2

Rijwoningen van AM fase 1

Op de verkoopwebsite van AM kunt u alles vinden over de 49 rijwoningen, zoals de plattegronden, interieurimpressies en vanaf v.o.n. prijzen. Hier vindt u ook informatie over de werking van de nul-op-de-meter-woning en wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis in Haarzicht.

Neem ook eens een kijkje in de online brochure. Deze geeft u nog meer informatie over de twee woningtypes in fase 1: Welmoed en Nobel. Hier kunt u bijvoorbeeld zien waar de verschillende types gelegen zijn en hoe de woonconfigurator werkt.

Alle rijwoningen zijn inmiddels verkocht of staan in optie.

Kijk hier voor de rijwoningen in fase 1

Toekomstig aanbod

Tevens kunt u op de verkoopwebsite van AM ter zijner tijd alles vinden over de overige woningen die AM in verkoop brengt, zoals twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen en kavels.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Grondbank Haarzicht
Omgevingsmanager: E. Zeeman
Postbus 4052
3502 HB Utrecht
030-609 72 96
info@haarzichtvleuten.nl

Grondbank Haarzicht
Ligging van het project