Schrijf u nu in voor woningen en vrije kavels van AM!

De verkoop van de eerste woningen van Haarzicht is op 9 februari gestart!

Op de verkoopwebsite van AM kunt u alles vinden over de 49 rijwoningen, zoals de plattegronden, interieurimpressies en vanaf v.o.n. prijzen. Hier vindt u ook informatie over de werking van de nul-op-de-meter-woning en wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis in Haarzicht.

Neem ook eens een kijkje in de online brochure. Deze geeft u nog meer informatie over de twee woningtypes in fase 1: Welmoed en Nobel. Hier kunt u bijvoorbeeld zien waar de verschillende types gelegen zijn en hoe de woonconfigurator werkt.

Schrijf je hier in voor de rijwoningen in fase 1

Binnenkort start verkoop vrije kavels van AM fase 2!

Binnenkort zullen we starten met de verkoop van de 10 vrije kavels in fase 2. U kunt nu alvast meer informatie vinden over deze vrije kavels op de verkoopsite van AM, zoals bijvoorbeeld kavel paspoorten en een kavelkaart. U kunt zich hier ook vast als belangstellende inschrijven voor deze fase. Zodra we meer informatie hebben breiden we deze website uit met onder andere een online brochure.

Schrijf u hier in voor de vrije kavels in fase 2

Toekomstig aanbod

Tevens kunt u op de verkoopwebsite van AM ter zijner tijd alles vinden over de overige woningen die AM in verkoop brengt, zoals de twee-onder-een-kapwoningen en de vrijstaande woningen en kavels.

Ik heb belangstelling  Ik heb belangstelling

Angelique Hensen
Verkoopmanager

030-6097272
angelique.hensen@am.nl

Angelique Hensen
Ligging van het project